“Alsof je elke dag de meest enerverende avonturen beleeft.”

Het ontwikkelen van personality, het neerzetten van sfeer en het overbrengen van échte emotie zijn essentieel om een verhaal goed te vertellen. Een luisteraar hangt pas aan je lippen als je een verhaal op een persoonlijke manier vertelt, alsof je elke dag de meest enerverende avonturen beleeft. Hoe doe je dat elke dag op de radio? Of telkens weer in een nieuwe aflevering van een podcast? In mijn trainingen help ik je vanuit je eigen persoonlijkheid naar onderwerpen te kijken en die vervolgens in geuren en kleuren uit de doeken te doen. Voor een podcast kunnen we helemaal “de hoofdpersoon” en het onderwerp uitdiepen zodat we appelleren aan alle zintuigen van de luisteraar.

Of je nou presenteert voor de radio, of als manager op een podium je verhaal krachtiger wil vertellen, het draait allemaal om het vertellen van een “verhaal”. Het is de kunst om de (commerciële) boodschap die je hebt op een geloofwaardige manier persoonlijk te vertellen. Behalve het presenteren zelf, kan ik met je werken aan “het hele plaatje”, aangezien non-verbale communicatie net zo belangrijk is.  Aan de hand van vuistregels en praktische training zorgen we ervoor dat er tijdens de borrel heftig gediscussieerd wordt over het verhaal dat jij vertelde.

Goed luisteren en kritisch zijn, is mijn kracht. Schrappen en herschrijven totdat het verhaal overblijft dat bij jezelf en je bedrijf past. Samen maken we van de meest corporate strategie, een aantrekkelijk en herkenbaar verhaal met passie en emotie.

“Goed luisteren en kritisch zijn, is mijn kracht.”