Lastig om je personeelsbijeenkomst leuk, leerzaam én inspirerend te maken?

Maak er een live podcast of radioshow van!

Een presentatie op maat?

Met favoriete muziek, interviews en reportages zorgen we samen voor een inspirerende dag. Bovendien heb je na afloop een tijdloze opname die je  kunt sturen naar klanten, stakeholders en werknemers.

UWV Nieuwjaarsradioshow

Mijn presentaties zijn altijd maatwerk. Daarom ben ik blij met deze feedback.

We hebben samen vele ideeën ontwikkeld en uitgevoerd. Zijn gestructureerde manier van werken en professionele aanpak zorgen ervoor dat ik Sander van harte kan aanbevelen. Als presentator, content maker, coach of ideeën generator. Want door zijn veelzijdigheid is hij multi-inzetbaar. Aanwinst voor ieder merk!

Dennis van der MeuleSenior Brand Strategist & founding Partner at Das Buro |

Sander is snel, creatief en punctueel. Dat lijken tegenstellingen, maar Sander heeft het allemaal. Met een radiobak aan ervaring! En had ik al ‘vriendelijk’ gezegd? Hij helpt jouw (audio)idee direct & opbouwend naar het volgende level.

Manuel VenderbosPresentator/Ondernemer

Sander heeft een niet te stoppen drijfveer om continu met nieuwe, creatieve ideeën te komen. Hij denkt zonder beperkingen en is ambitieus in zijn ideeën en innovaties.

Jorn AgterbergVoormalig Marketing Manager QMusic

Als er iemand is die het geheim van een goede podcast kent dan is het Sander wel! Sander is een kei in het achterhalen van echte verhalen en neemt je van A tot Z mee in het maakproces. Inmiddels heb ik twee podcastseries met hem mogen maken.

Michiel van ElkCommunicatie adviseur

Sander heeft ons geholpen met de ontwikkeling van onze APPM-podcast, een ontzettend leuke en leerzame ervaring! Sander is een energieke trainer, oprecht geïnteresseerd, en door zijn jarenlange ervaring als radio-DJ merk je dat hij veel kijk heeft op wat er allemaal komt kijken bij het maken van een podcast, zoals hoe je je oprechte nieuwsgierigheid als drijfveer inzet.

Floris van ProosdijProjectmanager

Of het nu een grote Nieuwjaarsradioshow is welke hij presenteert of in een College Tour achtige setting ons meer leert over podcasts maken, alles gebeurt even kundig en professioneel wat Sander doet. Voor onze organisatie (UWV) heeft hij dan ook geweldige dingen neergezet en maken we onze "events" samen met hem tot een succes!

Marc AwaterCommunicatie adviseur UWV

Kundige en inspirerende training van Sander gevolgd voor Mediahuis Noord. Zowel advies ontvangen bij onze verhalende podcasts, als meer verdiepende 'praat' podcasts. De training was maatwerk en sloot goed aan bij de behoefte per podcast/verhalenverteller. Aanrader!

Michiel de JongManager sales operations & development

Gratis tips, hulp, do’s en don’ts

Lees meer in mijn gratis whitepaper “de podcast: De Walkman van nu.”

Snel een digitale kennismaking inplannen?

Al een eerste idee op papier? Of geen idee waar te beginnen?

Tijdens een eerste basistraining leer ik je een hoop tips en tricks en brengen we de vervolgstappen in kaart.

  Alvast drie waardevolle tips voor het maken van jouw eigen professionele podcast

  Een goede podcast heeft een snel te herkennen vorm en format.

  Er is inmiddels een prachtig aanbod aan hoge kwaliteit podcasts in ieder vakgebied en in tal van vormen. Een luisteraar verwacht dus dat hij vanaf de eerste seconden in aflevering één wordt meegenomen in de wereld die hem beloofd wordt. Je luisteraar heeft immers zelf op “play” gedrukt en is dus getriggerd door je tekst, host en titel. Die belofte moet je meer dan waar maken, de concurrentie ligt op de loer.

  Een goede podcast vertelt een verhaal dat perfect werkt in audio.

  Een luisteraar mee op reis nemen in een ontdekkingstocht langs andere culturen, landen, tijden of onbeantwoorde nieuwsgierigheid werkt perfect in audio. En ook het appelleren aan echte gevoelens kan heel mooi in een podcast. Je sprekers zullen zich dus kwetsbaar op moeten stellen en in geuren en kleuren hun drijfveren uit de doeken doen. Dat vereist doorvragen en het ijs breken!

  Een goede podcast is persoonlijk en écht.

  Bedenk je altijd dat je in een podcast een-op-een communiceert met een luisteraar die met volle aandacht naar je verhaal luistert. Je kunt dus echt iemand persoonlijk aanspreken, dat maakt een podcast heel intiem en direct. Een opname van een gesprek op een podium tijdens een congres, is dus geen podcast! Dat gesprek was er op gericht om mensen in de zaal te bereiken.

  Kun je nu aan de slag of heb je hulp nodig?

  Boek snel een training podcast maken. Ik werk altijd persoonlijk en op maat.

  Neem gerust contact met me op.

  Ja, ik wil graag hulp

  Met deze organisaties werkte ik al