Maak nu je eigen Podcast in 5 concrete stappen.

Een publiek bereiken dat je normaal niet bereikt…

Op een manier die wordt gezien als vernieuwend en verrassend…

En waar je publiek met volle aandacht naar je boodschap luistert?

Maak een podcast!

Presentator en content specialist Sander de Heer helpt jou met het maken van je eigen podcast die zorgt voor een unieke, persoonlijke en waardevolle band met je klanten of medewerkers. Volgens onderstaande stappen, kunnen we snel aan de slag met jouw persoonlijke podcast.

Al vanaf

249

Een persoonlijke coachingssessie door Sander de Heer
Met alle basistips om zelf aan de slag te gaan (Zie stap 1)

Wat gaan we doen?

Tijdens een videogesprek praten we uitgebreid over het doel dat je met de podcast voor ogen hebt. Wie wil je bereiken? En wat is het verhaal dat je wil vertellen? Hoe wil je dit vertellen en wie laat je het vertellen? Ik vertel je alle mogelijke formats en wat voor jouw boodschap en publiek het beste zal werken. We praten over alle vormen die er zijn en welke toon het best bij je past. Je krijgt technische tips over muziekgebruik, spanningsopbouw, editing en opname.

Dit is de meest uitvoerige sessie (reken 2 uur) waarin we de basics behandelen en uitvoerig ingaan op het verhaal achter je merk. Ik wil dat jij begrijpt wat er werkt in audio en ik wil jullie merk of product zo goed mogelijk leren kennen om het verhaal erachter perfect te kunnen vertellen.

Deze sessie is los te boeken voor 249,- indien je besluit om het vanaf hier zelf te gaan doen.

Whitepaper Podcast

WhitepaperPodcast
Downloaden

Download link verzenden naar:

Ik bevestig dat ik de overeenkomst heb gelezen en ermee akkoord ga Privacy Policy.

Meld je aan om elke maand exclusieve inhoud en aanbevelingen te ontvangen. Je kan je op elk moment afmelden.

Gratis tips, hulp, do’s en don’t? Download hier de white paper “de Podcast: De Walkman van nu.”

Aan de slag

Na akkoord op de offerte maak ik (of samen met jullie) een draaiboek waarin de afleveringen beschreven staan. Welke sprekers hoor je en welke onderwerpen behandelen we. Wat moet er aan redactie en productie geregeld worden voordat we aan de opnames kunnen beginnen.

Ook krijg je een voorstel voor de vormgeving, want het gebruik van muziek maakt je podcast herkenbaar (audio imaging) en sfeervol (soundscaping). We kunnen gebruik maken van rechtenvrije library muziek of zelf je eigen soundtrack laten componeren.

De opname

Ik begeleid je bij de opnames van de eerste aflevering en help je bijvoorbeeld met de basistips voor het maken van interviews. Ook de techniek is belangrijk, maar je zult zien dat je tegenwoordig met een app en smartphone al prachtige dingen kunt maken. Ik kan dit ook helemaal uit handen nemen en voor je produceren. Dit geldt ook voor het editen. Uiteraard laat ik je tussendoor een versie horen, waar je feedback op kunt geven.

On air

We maken samen een promotieplan waarin we duidelijk bepalen wanneer we welke aflevering op welke platforms publiceren. Hierin betrekken we je contacten, medewerkers en social kanalen. Het is belangrijk dat je hele bedrijf zowel de inhoud als de vorm toejuicht, zodat er ook echt met plezier geluisterd gaat worden.

Review en analytics

Na een week maken we de balans op. Hoe heeft de eerste aflevering het gedaan, hoe zijn de reacties en wat moeten we nog aanpassen in de volgende afleveringen.
Zijn we tevreden? Mooi! Dan leer ik je nog beter, hoe je het voortaan zelf kunt doen of we spreken een een workflow af hoe we op de lange termijn nieuwe afleveringen kunnen blijven produceren.

Geïnteresseerd?

Mail me via sander@sanderdeheer.nl of vul onderstaand contactformulier in! Binnen 24 uur geen reactie? Dan moet er iets mis zijn gegaan via mijn server…

“Met vijfentwintig jaar radio-ervaring ben ik niet anders gewend dan bij elke zin die ik uitspreek te bedenken wat de toon, woordkeus en boodschap is waarmee ik op dat moment mijn luisteraar op het puntje van zijn stoel doe belanden.”