“Met mijn ervaring en kennis maken we een creatief product op maat”

Geïnteresseerd?
Mijn stappenplan

Je kent me van de radio.

Door het maken van dagelijkse radioprogramma’s voor zowel publieke (NPO Radio 2, 3FM, Radio 1) als commerciële zenders (Qmusic, 538, Sublime) heb ik geleerd altijd een boodschap op een creatieve manier te verpakken en dit razendsnel “live” te brengen in de juiste toon, taal en sfeer die op dat moment het beste aanspreekt bij de luisteraar en past bij de zender en de mogelijke adverteerder.

Door mijn jarenlange ervaring voor en achter de schermen, kan ik snel beslissingen nemen, teksten aanpassen en sprekers een verhaal uit de doeken laten doen dat een luisteraar op het puntje van zijn of haar stoel doet belanden. Ik ben dus zelf bij opnames aanwezig om te zorgen dat professionals die niet dagelijks achter een microfoon zitten, hun verhaal in geuren en kleuren vertellen. Ik geniet ervan als ik anderen kan laten “shinen” achter de microfoon en kan ontroert zijn als zelfs de directeur zijn jargon laat varen en vertelt wat hem nou echt boeit en bezighoudt.

Het enthousiasmeren  van een (multidisciplinair) team, zie ik als een vereiste om een podcast echt tot een succes te maken. Met mijn ruime ervaring als eindredacteur en content manager kan ik helpen medewerkers te laten excelleren op ieders vakgebied. Als we samen geloven in de verhalen die we vertellen, is het overtuigen van andere afdelingen en stakeholders niet meer zo moeilijk.

03-Wie-ik-ben-1096x762px2

Een verhaal vertellen kan iedereen...

Maar hoe vertel je een verhaal met emotie, spanning en passie? Tegen wie praat je en wat is relevant voor je doelgroep. Ik help je met tekst, toon en het opbouwen van spanning zodat luisteraars aan je lippen blijven hangen. Dit gaat vaak om authenticiteit, geloofwaardigheid en persoonlijkheid. We schrappen, skippen en herschrijven tot we het verhaal scherp hebben dat jij vol overtuiging wil vertellen in een presentatie, programma of podcast.

Wil je meer weten?

Samen werken aan een presentatie met impact?

Ik sta voor je klaar.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

  Tevreden opdrachtgevers en collega’s

  We hebben samen vele ideeën ontwikkeld en uitgevoerd. Zijn gestructureerde manier van werken en professionele aanpak zorgen ervoor dat ik Sander van harte kan aanbevelen. Als presentator, content maker, coach of ideeën generator. Want door zijn veelzijdigheid is hij multi-inzetbaar. Aanwinst voor ieder merk!

  Dennis van der MeuleSenior Brand Strategist & founding Partner at Das Buro |

  Sander is snel, creatief en punctueel. Dat lijken tegenstellingen, maar Sander heeft het allemaal. Met een radiobak aan ervaring! En had ik al ‘vriendelijk’ gezegd? Hij helpt jouw (audio)idee direct & opbouwend naar het volgende level.

  Manuel VenderbosPresentator/Ondernemer

  Sander is een vakman. Maandenlang werkten we samen aan een podcast over het schietdrama in Alphen aan den Rijn, met als eindresultaat een unieke inkijk in de gebeurtenissen en de nasleep. Dankzij zijn kennis en kunde, waardoor alles zeer professioneel klinkt.

  Marco GerlingOnderzoeksjournalist AD

  Sander heeft een niet te stoppen drijfveer om continu met nieuwe, creatieve ideeën te komen. Hij denkt zonder beperkingen en is ambitieus in zijn ideeën en innovaties.

  Jorn AgterbergMarketing Manager QMusic

  Sander is in staat om doelstellingen en strategie om te zetten in concrete acties voor klanten en consumenten. Met een erg professionele, opgewekte, humoristische inspirerende instelling, maakt Sander ook nog eens erg aangenaam om op de werkvloer om je heen te hebben.

  Michiel van ElkDirector Marketing & Events Sublime World

  Sander heeft ons geholpen met de ontwikkeling van onze APPM-podcast, een ontzettend leuke en leerzame ervaring! Sander is een energieke trainer, oprecht geïnteresseerd, en door zijn jarenlange ervaring als radio-DJ merk je dat hij veel kijk heeft op wat er allemaal komt kijken bij het maken van een podcast, zoals hoe je je oprechte nieuwsgierigheid als drijfveer inzet.

  Floris van ProosdijProjectmanager

  Of het nu een grote Nieuwjaarsradioshow is welke hij presenteert of in een College Tour achtige setting ons meer leert over podcasts maken, alles gebeurt even kundig en professioneel wat Sander doet. Voor onze organisatie (UWV) heeft hij dan ook geweldige dingen neergezet en maken we onze "events" samen met hem tot een succes!

  Marc AwaterCommunicatie adviseur UWV